Γιατί φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η γιορτή ψαριού στη Σούδα – Τι καταγγέλλει κάτοικος

Μετά από 4 χρόνια διοργάνωσης, δεν πραγματοποιήθηκε φέτος στη Σούδα η γιορτή ψαριού στο πλαίσιο του εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Όπως καταγγέλλει ο κάτοικος Σούδας και δραστήριο μέλος της νεολαίας με συμβολή στη διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων, Μανώλης Περράκης:

“Μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης στη χάρη “Της μεταμόρφωσης του Σωτήρος ” η γιορτή ψαριού δεν πραγματοποιήθηκε φέτος όπως μαρτυρούν οι παρακάτω φωτόγραφιες προκαλώντας στεναχώρια και θυμό και γιατί στη γιορτή συμμετείχαν πάνω από 1000 άνθρωποι κάθε χρόνο και για όλους τους κόπους τόσων χρόνων. Ξαφνικά η γιορτή βρέθηκε στο μηδέν… τόσο ο Δημοτική ενότητα Σούδας όσο και το νέο Δ.Σ του πολιτιστικού Συλλόγου Σούδας με το έτσι θέλω αποφάσισαν ο πρώτος να μην υπάρχουν καρέκλες την παραμονή στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ταλαιπωρώντας πλήθος πιστών και ο χώρος να είναι βρόμικος από παρατημένες βάρκες. Ο δε δεύτερος αποφάσισε τη μη δημιουργία μιας τόσο μεγάλης γιορτής!!!! Κρίμα για τα δεδομένα μας να μην μπορούν να κάνουν το αυτονόητο!!!! Ας μην ασχολούνται με τα κοινά αν δεν μπορούν…”

Δείτε τις φωτογραφίες από την περιοχή πέρσι και… φέτος. Τι έχουν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι για τους λόγους που δεν πραγματοποιήθηκε η γιορτή;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook