Φθορές στο κεντρικό παιχνίδι με τις τσουλήθρες – Αγανάκτηση γονέων που ζητούν έναν ασφαλή χώρα για τα παιδιά στην πόλη

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην παιδική χαρά στον δημοτικό κήπο Χανίων, όταν ένα μικρό παιδί είχε ατύχημα στο κεντρικό παιχνίδι με τους πύργους και τις τσουλήθρες.

Συγκεκριμένα,  ένα από τα παιδάκια που ανεβοκατέβαιναν στο παιχνίδι, ξαφνικά βρέθηκε στο κενό, κρεμασμένο από το κεφάλι, ενώ αμέσως μετά έπεσε στο έδαφος με τον πατέρα του να τρέχει πανικόβλητος.

Ο λόγος ήταν πως μια από τις ξύλινες τάβλες του πύργου, είχε αποκολληθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr μητέρα που είχε πάει με το παιδί της στην παιδική χαρά, και το δικό της παιδί ανέβηκε στον πύργο και ευτυχώς ένας άλλος πατέρας την προειδοποίησε για το πρόβλημα και έσπευσε να απομακρύνει το παιδί της.

Μάλιστα, ο ίδιος βρήκε την τάβλα που έλειπε και με δική του μέριμνα και με την βοήθεια άλλων γονέων την έβαλαν στην θέση της.

«Δεν υπάρχει ένας δημόσιος χώρος σε αυτή την πόλη, που να μπορούν να παίξουν τα παιδιά μας με ασφάλεια» ανέφερε αγανακτισμένη η μητέρα , καλώντας όλους τους γονείς να ενδιαφερθούν και να κινητοποιηθούν.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην δημοσιότητα το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει από τις φθορές στην παιδική χαρά του δημοτικού κήπου και σε άλλες περιοχές του Δήμου Χανίων.

Και φυσικά, τους γονείς δεν τους ενδιαφέρει εάν οι φθορές αυτές οφείλονται σε κάποιους ανεγκέφαλους βάνδαλους,  αλλά το να μπορούν τα παιδιά τους να έχουν δημόσιους χώρους στους οποίους να παίζουν με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook