Στις φυλακές οδηγήθηκε, αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων, ο 72χρονος ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη πυροβόλησε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα , τον 32χρονο γαμπρό του.

Με ομόφωνη απόφαση του ανακριτή και του Εισαγγελέα ο 72χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στην διάρκεια τη τριώρης απολογίας του, ο 72χρονος ισχυρίστηκε πως πυροβόλησε τον γαμπρό του ευρισκόμενος \”εν βρασμό ψυχής\” , όταν τον είδε να πηγαίνει στο σπίτι του, όπου ήταν η κόρη του και σύζυγος του θύματος και να παίρνει το μόλις τριών μηνών παιδί τους.

Μάλιστα, όπως είπε ο συνήγορός του, ο 72χρονος δήλωσε συντετριμμένος και μετανοιωμένος για την πράξη του.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα σε κλίμα οδύνης και θλίψης έγινε η κηδεία του 32χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως η οικογενειακή αυτή τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται το βράδυ της Δευτέρας, όταν η σύζυγος του 32χρονου με τον οποίο είχε δύο παιδιά , 3 μηνών και 1,5 έτους (και άλλα δύο ανήλικα από προηγούμενο γάμο) , μετά από λογομαχία που είχαν, πήρε το τριών μηνών βρέφος , έφυγε από το σπίτι τους στα Κουνουπιδιανά Χανίων και πήγε στο πατρικό της στα Μαρεδιανά Κισάμου.

Περίπου στα μεσάνυχτα ο 32χρονος πήγε στο σπίτι του πεθερού του για να πάρει το βρέφος, όμως βγαίνοντας έξω τον περίμενε ο 72χρονος κρατώντας την καραμπίνα και μόλις ο πατέρας άφησε κάτω το καρεκλάκι με το μωρό, ο 72χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στην συνέχεια έφυγε, για να εμφανιστεί περίπου στις 4,30 το πρωί στους αστυνομικούς που είχαν ζώσει το χωριό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook