Ο Κισσαμικός εμπιστεύτηκε το τμήμα αθλητικής απόδοσης του Πλατανιά για την αξιολόγηση των αθλητικών ικανοτήτων των παικτών του και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαριστεί την ΠΑΕ Κισσαμικός για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο τμήμα αθλητικής απόδοσης και του εύχεται καλή και δημιουργική σεζόν» καταλήγει η ανακοίνωση του Πλατανιά που αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Το τμήμα αθλητικής απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, στο πλαίσιο της συνεργασίας με άλλους συλλόγους του νομού Χανίων, ανέλαβε την αξιολόγηση των αθλητικών ικανοτήτων των παικτών της ΠΑΕ Κισσαμικός.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Μάλεμε, από τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Πλατανιά, Λεωνίδα Παπαδάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Μπερνεάνου και τους φυσιοθεραπευτές, Μιχάλη Κυβερνιτάκη και Κατερίνα Κοκολογιάννη.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαριστεί την ΠΑΕ Κισσαμικός για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο τμήμα αθλητικής απόδοσης και του εύχεται καλή και δημιουργική σεζόν.