Πάρτι κάνουν τα σκουπίδια στο γήπεδο των Στερνών στο οποίο παίζουν μικρά παιδιά – Όταν όμως κάτοικος διαμαρτυρήθηκε στον δήμο Χανίων η απάντηση που έλαβε όπως καταγγέλλει ήταν “φωτογραφίστε όποιον πετά τα σκουπίδια!”

Η κατάσταση στο γήπεδο των Στερνών με τη βρομιά και τα σκουπίδια έχει ξεφύγει. Για το θέμα έχει γίνει πολλές φορές νύξη ωστόσο όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση αλλά όπως καταγγέλλει πολίτης η απάντηση που του δόθηκε ήταν απίστευτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία:

“Η κατάσταση πλέον έχει ξεφυγει και δεν ενδιαφέρετε κανείς! Τώρα και με τις ζέστες οι μυρωδιές και τα κουνούπια, άσε και τα ποντίκια, δεν παλεύονται!

Τι κι αν έχουμε πάει από κοντά στον δήμο για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας, τι τηλεφωνικώς, άκρη δεν βγαίνει. Μέχρι και που είπαμε να μαζέψουμε χρήματα και να περιφράξουμε τον χώρο γιατί ειναι το γήπεδο του μπάσκετ και παίζουν τα παιδιά μας εκεί, όμως μας το απαγόρευαν και είπαν ότι θα τιμωρηθούμε αν κάνουμε κάτι τέτοιο!!

Κάποιοι στον δήμο δεν ξέρουν καν πού είναι αυτό το γήπεδο.

Σήμερα δε, σε τηλεφωνική συνομιλία με τον υπεύθυνο των σκουπιδιών, εκτός του ότι ήταν και επιθετικός, στο τέλος μας είπε να κάνουμε και τους αστυνόμους και τους ρουφιάνους και να φωτογραφίζουμε όποιον πετά και να του τα στέλνουμε….(έλεος!!!)

Το πιο απλό.. να καθαριστεί και να περιφραχθεί… να ειναι καθαρά να παίζουν τα παιδιά… και να φύγει αυτή η εστία μόλυνσης, πρέπει να πάθει κάποιο παιδί που παίζει εκεί κάτι σοβαρό για να ξυπνήσουν; ( έρχονται από παντού εκεί και πετάνε τα πάντα!)
Είμαστε απογοητευμένοι, είμαστε απελπισμένοι, είμαστε πολύ θυμωμένοι!!

Την επόμενη πλέον φορά, αν δεν λυθεί, θα καταφύγουμε σε μηνύσεις…”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook