Με τον τίτλο «Λευκός καπνός στο Καστέλι!» ο Κισσαμικός θέλησε να περιγράψει το τι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου στην ανοιχτή συζήτηση της διοίκησης με τους φίλους της ομάδας.

Ο "ισχυρός άνδρας" του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός ενημέρωσαν τον κόσμο για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο με την ΠΑΕ, όσο και με τον Π.Γ.Σ. "Κισσαμικός" και τον Α.Σ. "Νέος Κισσαμικός". Με βάση όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού: «Η αίσθηση που άφησε στο τέλος της αυτή η ανοιχτή συζήτηση είναι ότι όλοι έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου καταλαβαίνοντας ότι αυτό που γίνεται είναι για το καλό της ΠΑΕ Κισσαμικός, τη βιωσιμότητά της και την περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Εποικοδομητική ήταν η ανοιχτή συζήτηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ανάμεσα στη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας μας. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός εξήγησαν το πλάνο για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ και για το μέλλον του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός και του Α.Σ. Νέος Κισσαμικός και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έγιναν από τους φιλάθλους του Συλλόγου μας. Η αίσθηση που άφησε στο τέλος της αυτή η ανοιχτή συζήτηση είναι ότι όλοι έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου καταλαβαίνοντας ότι αυτό που γίνεται είναι για το καλό της ΠΑΕ Κισσαμικός, τη βιωσιμότητά της και την περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου. Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Κισσαμικού τόνισε ότι θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια όπως μπορεί γιατί υπάρχει όραμα και προοπτική να δούνε πιο ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα.