Θέση αναφορικά με την καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου πήρε ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος,  μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα  Die Zeit αναφέροντας ότι η ποιότητα των στατιστικών στοιχείων του προγράμματος Γεωργίου δεν αμφισβητείται από κανέναν και επ ουδενί  από την ελληνική κυβέρνηση ! 

Άρα δεν υπήρχε ανάρμοστη ανάμειξη στην κατάρτιση των στατιστικών στοιχείων από τον Γεωργίου  και κατά συνέπεια δεν ήτανε η Διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου   που  μέσω των αλλοιωμένων στοιχείων έφερε τα μνημόνια! 
Μύθος ήταν και αυτός και κατέρρευσε Και πάνω σε τέτοιους μύθους   πολλοι εχτισαν πολιτικές καριέρες και γκρέμισαν κυβέρνησεις.!

Ο ελληνικός λαός ακόμα πληρώνει το μάρμαρο!

Κατά συνέπεια  οταν δεν υπάρχει έγκλημα, δεν υπάρχει ούτε φυσικός αυτουργός ( Γεωργίου) και ούτε πλέον και ηθικός αυτουργός ( Γιώργος Παπανδρέου)! 

Αυτά παθαίνουν όσοι στηρίζουν τις πολιτικές τους στην παραπληροφορηση

Και τώρα ερχόμαστε σε ένα μεγάλο ερώτημα που χρήζει σε κάθε περίπτωση σοβαρής διερεύνησης!

Η λογική συνέπεια των όλων παραπάνω  είναι οτι εφόσον τα στοιχεία του Γεωργίου είναι ορθά και η μεθοδολογία του κοινώς αποδεκτή από όλους μέχρι και σήμερα, μπαίνει το ερώτημα αν πριν από το Γεωργίου και την διακυβέρνηση Παπανδρέου τα στατιστικά στοιχεία υπήρξαν ως αποτέλεσμα λαθροχειρίας και μαγειρέματος! (Greek statistics!!!)…

Άρα πλαστά!  Τις συνέπειες των οποίων πλήρωσε και πληρώνει ο ελληνικός λαός με μεγάλο αβάστακτο κόστος.

Και βέβαια αυτή λαθροχειρία και το μαγείρεμα μαζί με την έλλειψη ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων και πολιτικών ενάντια στο πελατειακό κράτος που μαστίζει την χώρα , μας έφερε ένα βήμα πριν την καταστροφή ..

Η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική.!”

Γιάννης Σερκεδάκης
Μέλος του Πρ. Εθνικού Συμβουλίου Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook