Στα Χανιά βρίσκονται από τις 07 Αυγούστου διάσημοι bloggers από όλη την Ευρώπη στα πλαίσια ενός διεθνούς event που πραγματοποιεί ο εταιρία Coca – Cola, με τίτλο «#Where Only Awesome Happens Summer house».

Την προηγούμενη περίοδο η γνωστή μάρκα πραγματοποίησε διαγωνισμό ανάμεσα σε καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη και το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στα Χανιά, ώστε να γνωρίζουν οι νικητές το προϊόν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία από τον τόπο μας.

Εδώ και 3 ημέρες φιλοξενούνται στην Villa Iason της οικογένειας Μυλωνάκη στο Μάλεμε Χανίων οι 34 νικητές από 6 χώρες, «απολαμβάνοντας βασιλικές παροχές», όπως μας περιέγραψε ο Ελληνογαλλικής καταγωγής Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης Marketing Licensing & Sampling της Coca – Cola, κ. Δρόσσος Ν. Δρόσσος, αλλά και η αρμόδια από το Γρ. Τύπου της Εταιρίας κ. Σοφία Κιλίφη.

Μαζί όμως με τους νικητές βρίσκονται και 29 bloggers από 11 χώρες, προκειμένου να μοιραστούν με τους ακόλουθους στους στα social media την εμπειρία τους από την επίσκεψη τους στην Κρήτη και τα Χανιά και μέχρι και σήμερα το έχουν πετύχει στο απόλυτο.   

Στην διάρκεια παραμονής τους στα Χανιά και για να γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο τους οι φιλοξενούμενοι, η εταιρία είχε σχεδιάσει μία σειρά από δημιουργικά δρώμενα. 

Τους δόθηκε η δυνατότητα μέσα από ειδικό εξοπλισμό και την βοήθεια Dj, να συνθέσουν μουσικά κομμάτια, να τυπώσουν δικές τους μακέτες σε μπλουζάκια με την βοήθεια ειδικού εξοπλισμού και κυρίως για τις κοπέλες να κάνουν εξειδικευμένο make up.

 

Όλες τις ημέρες παραμονής τους και εντός της Villas Iason, αλλά και σε άλλα σημεία των Χανίων, νικητές και bloggers διασκέδασαν, χόρεψαν, έκαναν μπάνιο σε πισίνα, αλλά και στην παραλία, γεύτηκαν τοπικές λιχουδιές, ενώ ένας μάγος, αλλά και το πάρτι που έγινε στην βίλλα, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, τους πρόσφερε στιγμές διασκέδασης.

 

 

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι οι bloggers ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στα δίκτυα τους, αναφέροντας ότι βρίσκονται στην Κρήτη και τα Χανιά και προκάλεσαν χιλιάδες views από τους θαυμαστές τους και ταυτόχρονα διαφήμιση για την Κρήτη και τα Χανιά.

Σήμερα οι καλεσμένοι της εταιρίας θα αναχωρήσουν παίρνοντας μαζί τους το νέο συλλεκτικό μπουκάλι της Coca Cola με την απεικόνιση της Μινωικής Κρήτης, ένα μπουκάλι που σχεδιάστηκε εμπνευσμένο από τον Μινωικό Πολιτισμό και μπορεί ο καθένας να το απόκτησει και απο τα Coca – Cola Pop Up Stores.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook