Η Leptos Estates δημιούργησε άλλο ένα εντυπωσιακό έργο στην Πάρο, σεβόμενη τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής και τις ανάγκες του σύγχρονου αγοραστή-επενδυτή.

Το “Leptos Paros Gardens” είναι ένα παραδοσιακό αναπτυξιακό έργο σε κυκλαδίτικο στυλ και χαρακτήρα, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο καταπληκτικές  τοποθεσίες του πανέμορφου νησιού της Πάρου. Το εντυπωσιακό αυτό  έργο δημιούργησε η Leptos Estates, μια από τις κορυφαίες αναπτυξιακές εταιρείες ακινήτων στα ελληνικά νησιά.

Η τοποθεσία του είναι μοναδική, σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα και τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής. Η υπέροχη αυτή τοποθεσία σε συνδυασμό με την προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση και σχεδιασμό, μαζί με τους πλήρως διαμορφωμένους κοινόχρηστους κήπους και τις τεράστιες  πισίνες αποτελούν την ιδανική επένδυση για διασκέδαση και απόλαυση  παρέχοντας ένα ειδυλλιακό τρόπο ζωής για τους απαιτητικούς αγοραστές και επενδυτές.

Ο σχεδιασμός της όλης ανάπτυξης  αντλεί την έμπνευσή του από την πανέμορφη πόλη της Παροικιάς, πρωτεύουσας και κυρίου λιμανιού του νησιού της Πάρου. Αποτελείται από ευρύχωρα διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, κομψά ρετιρέ, καθώς επίσης από εκπληκτικές κατοικίες και όμορφες μεζονέτες δυο και τριών υπνοδωματίων .

Η Πάρος θεωρείται από τα πιο δημοφιλή και ωραιότερα νησιά της Μεσογείου, και βρίσκεται στην καρδιά του καταγάλανου Αιγαίου Πελάγους. Οι παραλίες είναι γνωστές για το εξωτικό χρώμα των νερών τους  νερό και τη χρυσή τους άμμο, ενώ τα λευκά σπίτια, τα πλακόστρωτα δρομάκια, ο παραδοσιακός χαρακτήρας και η γοητεία του δημιουργούν μια μοναδική και μαγευτική ατμόσφαιρα. Ο νέος αερολιμένας του νησιού, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, έχει ήδη δώσει επιπλέον ώθηση στον τουρισμό και ιδιαίτερα στον τομέα των ακινήτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook