Τις τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζουν οι διοργανωτές για το φετινό “10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας” που ξεκινά το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21:00, στην πόλη της Κισάμου. 

Το φετινό “Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας” που διοργανώνουν ο Δήμος Κισσάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα επιδιώξει να αναδείξει τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής της Κισάμου και των τοπικών προϊόντων της. Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα θα εκθέσουν τα “αγαθά” τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, την γεύση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων.

Για το σκοπό αυτό έχουν στηθεί 42 “περίπτερα” στο χώρο Φεστιβάλ, δίπλα στο Δημοτικό γήπεδο Κισάμου (από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες). Το επιτελείο των διοργανωτών εργάζεται “νυχθημερόν” ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη του Φεστιβάλ, το προσεχές Σάββατο (12/8) και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook