Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνέχισε ο Κισσαμικός εντάσσοντας στο δυναμικό του τους Καλούδη Λεμονή και Γιώργο Σερβιλάκη.

Ο Λεμονής είναι μέσος που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη και προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της ΑΠΕ Λαγκαδά στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά τον Σερβιλάκη, είναι ακραίος μπακ, που από τα 13 του βρέθηκε στον Παναθηναϊκό και το 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ και της ΕΑΡ, Αντώνη Σερβιλάκη.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Καλούδη Λεμονή και Γιώργο Σερβιλάκη.

Το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών:

Καλούδης Λεμονής: Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1995 και από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, στον οποίο έγινε επαγγελματίας τον Αύγουστο του 2013. Το ντεμπούτο του με τους “κίτρινους” το έκανε στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2014-2015 μετρώντας συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 12 συμμετοχές. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην ΑΠΕ Λαγκαδά έχοντας 41 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι μέσος.

Γιώργος Σερβιλάκης: Είναι γεννημένος στις 18 Μαΐου 1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στον Αστέρα Ρεθύμνου. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ρέθυμνο Π.Σ., που ήταν επίσημη Σχολή του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο. Το 2010 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ20 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook