Το βράδυ του Σαββάτου (12/08, 21:30) προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Κισσαμικό, με τους “ερυθρόλευκους” να δίνουν το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το “δελφίνι” το πρώτο ματς προετοιμασίας.

Η είσοδος όπως ενημέρωσε ο Πλατανιάς θα είναι ελεύθερη.

Η ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Το τελευταίο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα δίνει αύριο (12.8.17, 9.30μ.μ.) ο Πλατανιάς με αντίπαλο τον Κισσαμικό στο γήπεδο των Περιβολίων.

Επειτα από το θετικό τεστ κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, η ομάδα μας μετράει πλέον αντίστροφα για την -εντός έδρας- πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το αυριανό φιλικό είναι το πρώτο που δίνει η ομάδα μας στο “σπίτι” της και για αυτό η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη.

Για όσους όμως το επιθυμούν, η ΠΑΕ Πλατανιάς και το Κ.Η.Φ.Α ΑΜΕΑ Χανίων ενημερώνουν τους φιλάθλους, ότι θα υπάρχει στην κεντρική είσοδο του γηπέδου των Περιβολίων ερανικό κουτί, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια να αποπεράτωσης του νέου κτιρίου του Κέντρου, πίσω από το Μοναστήρι της Χρυσοπηγής στα Κατσιφαριανά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook