Μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες, ο Μανώλης Κονταρός θα πατήσει και πάλι τα πατρογονικά του χώματα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Μανώλης Κονταρός , για πρώτη φορά μετά το ατύχημά του και την περιπέτεια με την υγεία του, το ερχόμενο Σάββατο 20/8 θα έρθει στα Χανιά προκειμένου να περάσει ένα διήμερο με συγγενείς και φίλους.

Οι συγχωριανοί του στις Βρύσες Αποκορώνου, αλλά και όλοι οι Κρητικοί, τον περιμένουν με συγκίνηση και χαρά για να του σφίξουν το χέρι που κατάφερε να σταθεί παλικάρι και να σταθεί και πάλι όρθιος.

Ο δρόμος που έχει ακόμη να διαβεί είναι αρκετός και δύσκολος.

Όπως άλλωστε είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του «εδώ και οκτώ μήνες ανεβαίνω έναν Γολγοθά, αλλά τώρα αυτήν την ανηφόρα πότε-πότε την ανεβαίνω και όρθιος. Εχω ήδη ξεκινήσει να σηκώνομαι και κάνω τα πρώτα μου βήματα με πι. Πάντα ήμουνα αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά, αλλά τώρα πιο πολύ, γιατί επιτέλους βλέπω φως στο τούνελ.»

Και είναι βέβαιο πως οι ψυχικές δυνάμεις που χρειάζεται για να προχωρήσει, ο Μανώλης Κονταρός, θα ενισχυθούν μόλις βρεθεί στα δικά του, αγαπημένα μέρη και αγκαλιάσει όλους εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι , μήνες τώρα, προσεύχονται για να τον δουν και πάλι κοντά τους, να κρατά το λαούτο και να τραγουδά τις Κρητικές μελωδίες.
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook