Θα απόσχουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 Κρήτης από το ματς της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑ στα Χανιά.

Σε ανακοίνωσή τους καυτηριάζουν την πάρα πολύ υψηλή τιμή του εισιτηρίου και δηλώνουν πως οι κερκίδες του γηπέδου την Κυριακή 20 Αυγούστου θα είναι χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 13 Κρήτης.

Οπαδός που μας έστειλε την ανακοίνωση, διερωτάται μάλιστα αν "πέρασαν τον αγώνα ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑ για τελικό champion league"

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Θύρας 13 Κρήτης:

Ως οπαδοί η θέση μας είναι στα σκαλιά της κερκίδας πάντα και παντού.

Αυτή την αδιαπραγμάτευτη θέση μας εκμεταλλεύονται λογής-λογής αρπακτικά που δηλώνουν παράγοντες, πρόεδροι διαφόρων-δορυφόρων ΠΑΕ και όχι μόνο.

Με αφορμή λοιπόν το ματς της επόμενης Κυριακής του Παναθηναικού με τον Πλατανιά στα Χανιά όπου το εισιτήριο για τον αγώνα θα είναι 30! Ευρώ!! Δηλώνουμε ότι θα απέχουμε ως οργανωμένοι οπαδοί.

Θεωρούμε απαράδεκτο αυτού του είδους οι αρπαχτές να συνεχίζουν να γίνονται κατά κύριο λόγο στον κόσμο του Παναθηναικού, που διψάει να δει την ομάδα του από κοντά, τις λίγες φορές που θα συμβεί αυτό στο νησί μας .

Δεν μπορεί σε μια εποχή μνημονίων και οικονομικού κραχ της χώρας, σε ένα ανυπόληπτο και αμφιβόλου καθαρότητας πρωτάθλημα, με προέδρους ομάδων υπό δικαστική δίωξη και με ένα θέαμα σχεδόν μηδενικής αξίας, κάποιοι ακόμα να επιμένουν σε αυτές τις τακτικές.

Φυσικά δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κάποιον Παναθηναικό τι θα κάνει και καθένας θα πράξει κατά συνείδηση, μια άδεια κερκίδα όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους "Πλατανιάδες". Θα τους θυμίσει πως ακόμα και στα 10 ευρώ που είναι το συνηθισμένο εισιτήριο, πάλι πολύ καλά πληρωμένοι είναι για το χάλι που είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουμε κάθε φορά και μάλιστα με τις χειρότερες συνθήκες.

Ελπίζουμε αυτή η ανακοίνωση-προειδοποίηση να κάνει κάποιους να ξυπνήσουν ένθεν και ένθεν…

Θύρα 13 Κρήτης"