Με  αθλητικό «Κυνήγι Θησαυρού» και πολλά χαμόγελα και ευχές ολοκληρώθηκε το 2ο Indoor Summer Sports Camp που διοργάνωσαν η   Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.

Στο 2ο Indoor Summer Camp συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά που είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ποικίλες αθλητικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες και να έρθουν σε επαφή με τα οφέλη της καθημερινής άσκησης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά του γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς δεν τους απογοητεύσαμε. Επίσης, ευχαριστούμε το προσωπικό  του προγράμματος “Αθλητισμός για Όλους” και του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, για την συμβολή τους στην υλοποίηση του Indoor Summer Camp.  Τέλος, ευχαριστούμε  την Ένωση Διατροφολόγων Ελλάδος (Παράρτημα Κρήτης), το Λιμεναρχείο Ηρακλείου,  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, και τον Σύλλογο Χημικών Κρήτης για τα πολύτιμα σεμινάρια που μας παρείχαν. Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο και ευελπιστούμε ότι θα έχουν την ίδια επιτυχία». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook