Σημαντικές επιτυχίες και τιμητικές διακρίσεις σημείωσε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου.

Ο “Κορμοράνος” κατέκτησε στην κατηγορία του (ORC Club) δύο κύπελλα 3ης θέσης, ένα κύπελλο 2ης θέσης και ένα κύπελλο 2ης θέσης στη γενική κατάταξη, όπου ισοβάθμισε με το πρώτο σκάφος. Επίσης αναδείχτηκε από τον διοργανωτή Ν.Ο. Κέρκυρας το καλύτερο σκάφος της διετίας από πλευράς αγωνιστικότητας, ναυτοσύνης και αθλητικού ήθους κυβερνήτη και πληρώματος και του απονεμήθηκε το ειδικό επαμειβόμενο καθιερωμένο κύπελλο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Εληξε με μεγάλη επιτυχία η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου με τη διεξαγωγή και της τελευταίας παράκτιας ιστιοδρομίας στην Κεφαλονιά και με εντυπωσιακή συμμετοχή 41 σκαφών.

Στη γενική κατάταξη της κατηγορίας ORC International πρώτο σκάφος αναδείχτηκε το «Leona» (Ν.Ο. Λευκάδας), με κυβερνήτη τον Mc Robert ενώ στην κατηγορία ORC Club, το «Απίδαλος Ναυς» (Ν.Ο. Ελλάδας), με κυβερνήτη τον Παύλο Κούρκουλο.

Το χανιώτικο σκάφος «Κορμοράνος» του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησε στην κατηγορία του (ORC Club) δύο κύπελλα 3ης θέσης, ένα κύπελλο 2ης θέσης και ένα κύπελλο 2ης θέσης στη γενική κατάταξη, ισοβαθμώντας με το πρώτο! Επίσης, το «Κορμοράνος» αναδείχτηκε από τον διοργανωτή Ν.Ο. Κέρκυρας το καλύτερο σκάφος της διετίας από πλευράς αγωνιστικότητας, ναυτοσύνης και αθλητικού ήθους κυβερνήτη και πληρώματος και του απονεμήθηκε το ειδικό επαμειβόμενο καθιερωμένο κύπελλο.

Οι απονομές έγιναν σε επίσημη εκδήλωση στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς με παρουσία όλων των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook