Εύκολη μονοήμερη εξόρμηση στα νότια του νομού Χανίων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη εξόρμηση στα νότια του νομού Χανίων, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στην διαδρομή Αζωγυρές – φαράγγι Ανύδρων – Γιαλισκάρι – Παλαιόχωρα, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το όμορφο ορεινό χωριουδάκι του Αζωγυρέ, από όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία. Η διαδρομή είναι βατή και ελαφρώς κατηφορική σε εύκολο μονοπάτι, που περνά από το χωριό Ανύδροι και στη συνέχεια κατεβαίνει από την κοίτη του ομώνυμου μικρού φαραγγιού, που καταλήγει στην παραλία Γιαλισκάρι, όπου οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν για μπάνιο και ξεκούραση. Η εξόρμηση θα ολοκληρωθεί  με επίσκεψη στην Παλαιόχωρα, στην οποία θα φτάσουμε πεζοπορώντας σε χωματόδρομο. Η κατεύθυνση της διαδρομής αυτής είναι από βορά προς νότο και η διάρκεια της είναι περίπου τέσσερεις ώρες. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 18/08. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook