Ο Αξιωματικός Ε.Α. Μιχάλης Καρακατσάνης έδωσε στην δημοσιότητα, απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ για πολιτική συγκέντρωση στην Λέσχη Αξιωματικών στον Καρτερό.

Ο κ. Καρακατσάνης, αφού επισημαίνει πως «ως Αξιωματικός Εν Αποστρατεία έχω δικαίωμα να καλώ και να φιλοξενώ φιλικά μου πρόσωπα στη λέσχη Αξιωματικών, όπως έχουν δικαίωμα όλα τα Εν Ενεργεία και Εν Αποστρατεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι στη Λέσχη Αξιωματικών έχουν φιλοξενηθεί βουλευτές και στελέχη όλων των πολιτικών κόμματων, καλεσμένοι στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, χωρίς ποτέ να προκύψει θέμα», αναφέρει και τα εξής:

«Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου εκτός του ότι φανερώνει υπόγειες διαδρομές  είναι και αποκαλυπτική του ύφους και του ήθους της  Νέας Δημοκρατίας, που θεωρούσε και θεωρεί τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τσιφλίκι της.
Τη νοοτροπία αυτή, την  έχει πληρώσει ακριβά ο Ελληνικός Λαός και ο Ελληνισμός.
 Αυτό είναι το Νέο που θα έφερνε στην πολιτική ζωή ο Κος Μητσοτάκης;; συμφωνεί η ηγεσία της ΝΔ με τέτοιου είδους ανακοινώσεις;

Και κάτι τελευταίο για την ιστορία.
Το άρθρο 29 παρ 3 που επικαλείται στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφέρεται σε δικαστικούς λειτουργούς και Εν Ενεργεία Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δεν αφορά Αξιωματικούς Εν Αποστρατεία.
Για ακόμα μια φορά πιάστηκε αδιάβαστο το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αλλά και ο «κεντρικός καθοδηγητής» του.

 Περιμένουμε απαντήσεις.   
 
Μιχάλης Καρακατσάνης
Αξ/κός  (Ε.Α) Π.Α
Μετεωρολόγος.
Ιστορικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.
Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook