Το Σάββατο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πλατανιάς για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και τους νεαρούς Σκουλουδάκη και Παπανικολάου.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την αποστολή έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια.

Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία είναι:

Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Κρος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για τα εισιτήρια έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εισιτήρια για τον αυριανό (20.8.17, 9.30μ.μ.) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα προπωλούνται από τις 11 το πρωί της Κυριακής στο εκδοτήριο του γηπέδου των Περιβολίων.

Επίσης από το ίδιο εκδοτήριο και τις ίδιες ώρες, θα μπορούν να προμηθεύονται τις Κάρτες Διαρκείας τους, όσοι φίλαθλοι έχουν κάνει κράτηση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook