Μέσα από σκληρή δουλειά ο Κισσαμικός παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών του μπορεί να φτάσει ψηλά σύμφωνα με τους Άγγελο Ζιούλη και Γιώργο Σερβιλάκη.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές παραχώρησαν συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Α.Ζ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό και τα Χανιά. Βάζοντας κάτω τις προτάσεις που είχα κατάλαβα ότι ο Κισσαμικός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γ.Σ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στα Χανιά και στην ομάδα του Κισσαμικού, αφού κατάγομαι από την Κρήτη. Υπάρχει πολλή όρεξη στην ομάδα, τα παιδιά είναι νέα και θα δώσω το 100% για να μπορέσει η ομάδα αλλά κι εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Α.Ζ.: «Οι πρώτες εντυπώσεις στην ομάδα είναι πολύ θετικές. Το κλίμα που συναντήσαμε ήταν πολύ φιλικό και οικογενειακό. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν όπως κι εγώ με μερικούς και αυτό βοηθάει στο να δέσει η ομάδα πιο γρήγορα. Όσον αφορά την πόλη των Χανίων είναι μία πόλη η οποία έχω επισκεφτεί ξανά και μου αρέσει πολύ και πιστεύω είναι κατάλληλος προορισμός για έναν ποδοσφαιριστή».

Γ.Σ.: «Υπάρχει πολλή όρεξη και ποιότητα στην ομάδα. Τα παιδιά με έβαλαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη στην οποία μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς και πιστεύω ο κάθε παίκτης θα έχει τις ανέσεις που χρειάζεται».

Τι δυνατότητες πιστεύετε ότι έχει η ομάδα και πώς περιμένετε να είναι το πρωτάθλημα;

Α.Ζ.: «Πιστεύω φέτος η ομάδα δεν έχει κάποιο ταβάνι λόγω του νεαρού της ηλικίας των παικτών και της ποιότητας που διακρίνω και με σκληρή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Συμμετέχουν αρκετές ιστορικές ομάδες σε αυτό και αν εξαιρέσω κατά την προσωπική μου άποψη 3-4 ομάδες δεν διακρίνω μεγάλες διαφορές στις υπόλοιπες».

Γ.Σ.: «Παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας διακρίνω πάθος και πολλή ενέργεια και αυτό θα μας βοηθήσει ώστε με σκληρή δουλειά να φτάσουμε ψηλά στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες πάνω-κάτω είναι ισάξιες και ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Α.Ζ.: «Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα, μέσω της ομάδας  να πετύχω τους στόχους μου και ταυτόχρονα να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γ.Σ.: «Ο στόχος μου είναι να κάνω μια υγιή και γεμάτη χρονιά, να πάρω εμπειρίες, γιατί είναι η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και μέσα από την ομάδα να μπορέσω να διακριθώ κι εγώ».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Άγγελος Ζιούλης

Ημερομηνία γέννησης: 1 Φεβρουαρίου 1995
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,86
Βάρος: 81
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 5
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Σέρχιο Ράμος
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Λεμεσός
Το χόμπι του: Πινγκ Πονγκ

Γιώργος Σερβιλάκης

Ημερομηνία γέννησης: 18 Μαΐου 1997
Τόπος γέννησης: Ρέθυμνο
Ύψος: 1,77
Βάρος: 74
Πόδι: Αριστερό

Αγαπημένο νούμερο: 18
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Μαρσέλο  
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ  
Αγαπημένος προορισμός: Αθήνα
Το χόμπι του: Να ακούω μουσική
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook