Δείτε τι αναφέρει στο μήνυμα της - "ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΧΑΝΙΑ .....ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ"

Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε η Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη κάτοικος των Κουνουπιδιανών, που με ένα μαύρο πανί στον τόπο του δυστυχήματος όπου οι δυο νέοι έχασαν τη ζωή τους στα Κουνουπιδιανά, τους αποχαιρετά.

Την ανάρτηση την έκανε η ίδια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και "απαιτεί" όπως αναφέρει υποδομές για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, γιατί χθές ήταν ο Γιάννης και η Στέλλα αλλά αυριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.   

"Το πρώτο πανό που καλοταξιδεύουμε τον Γιάννη & την Στέλλα σε άλλη αγκαλιά εκεί ψηλά, είναι καθαρά προς ένδειξη πένθους προς τους γονείς ( από Αθήνα ) που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους να τα σπουδάσουμε, μας έστειλαν τα παιδιά τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στον πιο δημοφιλή προορισμό τα Χανιά μας ... και εμείς τι στέλνουμε πίσω ?

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΧΑΝΙΑ .....ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ

ΘΑ ΒΆΛΩ ΠΑΝΌ με συνθήματα για όλους εμάς που βρισκόμαστε στους δρόμους χωρίς να υπολογίζουμε τους πεζούς, για όλους εμάς που νομίζουμε ότι ξέρουμε να οδηγούμε, για όλους εμάς που πάντα βιαζόμαστε, για όλους εμάς που μεθάμε και λέμε ''είμαι καλά '' , για όλους εμάς που είμαστε " σίγουροι" οτι δεν θα μας συμβεί " ποτέ ", για όλους εμάς που προσευχόμαστε και λέμε " μακρυά από μας", για όλους εμάς που θάβουμε τα παιδιά μας και ατενίζουν το μέλλον από ψηλά ..... 

Εμείς τα θέλουμε ΕΔΩ στην αγκαλιά μας. 

ΜΗΝ μας στερήσετε και άλλα παιδιά....

Δεν έχει σημασία το όνομα είναι ο Γιάννης και η Στέλλα σήμερα αλλά και ο Γιώργος ο Αλέξης η Μαρία +++ νωρίτερα..... 
στην ίδια ακριβώς περιοχή και σε όλα τα Χανιά.....

ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ..... ΦΩΝΑΞΤΕ - ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΙΑ !!"