Ο Πλατανιάς με… μισή ευκαιρία δέχτηκε γκολ από τον Παναθηναϊκό αλλά μπόρεσε να αντιδράσει και να “σώσει” τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου βάσει ευκαιριών άξιζε κάτι καλύτερο.

Στο 40’ ο Βλαχοδήμος αρνήθηκε το γκολ στον Ντεβέσα, κάτι που έκανε και στο 55’ στον Μπούντνικ στη σπουδαιότερη φάση του ματς, αλλά και στο 70’ στο φάουλ του Ντεβέσα. Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Ομπερχάουζερ σκόραρε με τον Τσάβες, που μπήκε ως αλλαγή στο ματς και “άνοιξε” λογαριασμό στην Ελλάδα. Μία άλλη αλλαγή όμως, από πλευράς Γιώργου Παράσχου, ο Κοροβέσης, έμελλε να “πει” την τελευταία λέξη στο ματς, ισοφαρίζοντας στο 78’ μετά από ιδανική σέντρα του “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” του αγώνα Ενσικουλού. Στο 84’ πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του Ενσικουλού στον Μολέδο που στη συνέχεια “γκρέμισε” τον Βλαχοδήμο.

Οι φάσεις του αγώνα
4’ Σουτ του Αγγελόπουλου ο Μολέδο βάζει το πόδι του και ανακόπτει την πορεία της μπάλας προς την εστία παραχωρώντας κόρνερ.
7’ Πάσα του Κολοβέτσιου στον Λουντ, που γύρισε για τον Μολίνς στο πλασέ του οποίου η μπάλα κατέληξε άουτ.
40’ Καλή στιγμή για τον Πλατανιά με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει το σουτ του Ντεβέσα.
55’ Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Πλατανιά να “ξεδιπλώνεται” ωραία στην αντεπίθεση, τον Ντεβέσα να ανοίγει στον Στάθη, που έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά ο Μπούντνικ έκανε την κεφαλιά και ο Βλαχοδήμος με σπουδαία απόκρουση απέτρεψε το γκολ.
67’ Σουτ από τον Ζέκα ο Ομπερχάουζερ χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει σταθερά.
70’ Εκτέλεση φάουλ του Ντεβέσα και νέα απόκρουση από τον Βλαχοδήμο.
72’ ΓΚΟΛ: Στην πρώτη του φάση ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ με τον Λουτσιάνο να βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Τσάβες, που φεύγει στην πλάτης της άμυνας και με πλασέ σκοράρει στο ντεμπούτο του, προερχόμενος από τον πάγκο (0-1).
78′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ενσικουλού ο Κοροβέσης με πλασέ στην κίνηση ισοφαρίζει λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (1-1).
84’ Ακυρώνεται γκολ του Πλατανιά, όταν από σέντρα του Γκρζέλτσακ ο Μολέδο συγκρούεται με τον Βλαχοδήμο και βρίσκονται και οι δύο στο έδαφος, με τον Κοροβέση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήδη ο Παπαπέτρου είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ του Ενσικουλού.
88’ Κάθετη πάσα του Ντεβέσα στον Κοροβέση που σουτάρει αδύναμα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Βλαχοδήμος.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας)-Φωτόπουλος (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Μολέδο (9’), Κρος (31’), Μπούντνικ (36’), Πλιάτσικας (74’), Καρυπίδης (83’)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας (76’ Κοροβέσης), Ντικαμονά, Στάθης, Βάντερσον, Κρος (90+2’ Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Ενσικουλού, Μπούντνικ (67’ Γκρζέλτσακ).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Καμπέσας, Λουτσιάνο (73’ Δώνης), Λουντ (64’ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς (64’ Τσάβες).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook