Έπειτα από αρκετά χρόνια δουλειάς κι επιτυχιών στο modeling, φέτος περνά και στην τηλεόραση - πήρε ένα ρόλο στο νέο καθημερινό σίριαλ του Mega "Βασιλιάδες". Άλλος μπορεί να μην έβλεπε την ώρα να παρατήσει την πασαρέλα για το σανίδι, όμως ο Νίκος Αναδιώτης πατά γερά στη γη, όπως αποκαλύπτεται στη συνέντευξή του στο Down Town.

Πώς προέκυψε στη ζωή σου η υποκριτική;
Εγώ το ονομάζω "συμμετοχή σε ένα σίριαλ" - τέλος πάντων, όπως και να το πει κανείς, προέκυψε τυχαία.Η συμμετοχή σου στο σίριαλ είναι άλλη μια τυπική περίπτωση μοντέλου που αφήνει την πασαρέλα για το σανίδι;
Εγώ τον εαυτό μου δεν τον θεώρησα ποτέ μοντέλο - υπό την έννοια ότι το modeling ήταν η βασική μου εργασία. Άλλωστε πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε, αρκεί να του αρέσει και να το θέλει.

Οι γυναίκες που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου είναι απαραιτήτως λεπτές και γυμνασμένες;
Δεν θα σου πω ότι με απωθεί μια γυναίκα με μερικά κιλά παραπάνω. Απλώς θα μου άρεσε να μην είναι τεμπέλα σχετικά με τη γυμναστική. Δεν είναι κακό να γυμνάζεσαι. Όπως αρέσει στους ανθρώπους η στοματική υγιεινή, έτσι θα έπρεπε να προσέχουν και το σώμα τους.Την εκάστοτε κοπέλα σου τη βάζεις σε πρόγραμμα;
Την κοπέλα με την οποία είμαι τώρα μαζί τη γυμνάζω εγώ στο σπίτι. Βέβαια, είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, γιατί έκανε κι εκείνη γυμναστική στο παρελθόν.