Ποια ήταν τα βασικά θέματα που τέθηκαν στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας απο την δημοτική αρχή

 Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης,  επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, στην Παλαιόχωρα, και συμμετείχε σε σύσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος κ.Αντώνιος Περράκης, ο Αντιδήμαρχος κ.Μιχαήλ Μπικάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Σταύρος Αλυγιζάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου κ.Ιωάννης  Βαρδουλάκης. Ο Yπουργός ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τα μεγάλα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος Καντάνου- Σελίνου προκειμένου να συνδράμει στην υλοποίησή τους.

Ειδικότερα ενημερώθηκε:

- Σχετικά με την πορεία του έργου της αναβάθμισης του δρόμου Παλαιόχωρα- Κουντούρα, για το οποίο ήδη έχει εγκριθεί, με ενέργειες του υπουργού κ.Σταθάκη, κονδύλι ύψους 5.000.000 ευρώ. Όπως σημείωσε  ο υπουργός εγκρίθηκε επιπλέον κονδύλι 1.400.000 ευρώ για την τοποθέτηση των δικτύων και αγωγών του έργου του βιολογικού της Παλαιόχωρας, που προωθεί ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου.

- Σχετικά με την πορεία του έργου βιολογικού της Παλαιόχωρας, το οποίο ο υπουργός χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας, διαβεβαίωσε δε ότι είναι στη διάθεσή του Δήμου για την ταχεία υλοποίησή του.

- Σχετικά με την πρόοδο της μελέτης του έργου βιολογικού της Σούγιας, ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

- Ο δήμαρχος κ.Αντώνιος Περράκης έθεσε στον υπουργό το θέμα της Περιβαλλοντικής Μελέτης που αφορά το Ελαφονήσι και ο υπουργός δεσμεύτηκε για την προώθησή της.