“Βροντερή” ήταν η παρουσία του κόσμου στην τελευταία ημέρα του “10ου Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου, στην παραλία της Κισάμου δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου.

Η καταληκτική βραδιά του Φεστιβάλ “έγραψε” τον καλύτερο επίλογο σε μια προσπάθεια που ο Δήμος Κισσάμου επιδιώκει, κάθε χρόνο, να βελτιώσει και να εμπλουτίσει, με γνώμονα την προβολή των Κισαμίτικων προϊόντων αλλά και των παραδόσεων της περιοχής μας. Οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, να παρουσιάσουν, στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, τα προϊόντα τους και ο κόσμος από τη μεριά του να δοκιμάσει παραδοσιακά προϊόντα και να ψυχαγωγηθεί μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνταν καθημερινά.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης ανάμεσα στα άλλα τόνισε: Το Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν, ώστε η φετινή διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Ο Δήμος Κισσάμου θα συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό, με όσες δυνάμεις έχει και θα επιδιώξει να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Θέλουμε κάθε χρόνο, ολοένα και περισσότεροι Κισαμίτες να είναι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια. 

Η καταληκτική βραδιά του “10ου Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας” το οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Κισσάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, έκλεισε ιδανικά με μουσική και χορό από τον Ανωγειανό καλλιτέχνη Αχιλλέα Δραμουντάνη και τον Χορευτικό Σύλλογο “η Κίσσαμος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook