Αν και μικρός, ο 20χρονος φέρεται να είναι….επαγγελματίας κλέφτης καθώς σε διάστημα σχεδόν ενός χρόνου είχε καταφέρει να διαπράξει 20 κλοπές από σπίτια και χώρους εργασίας και κατηγορείται για άλλες 4 απόπειρες.

Από τα στοιχεία που προκύπτουν, η συνολική λεία των κλοπιμαίων αγγίζει τα 100 χιλιάδες ευρώ

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού,  ο οποίος κατηγορείται, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του  Ηρακλείου.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την ανάλυση του τρόπου δράσης,  και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο 20χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 26.09.2016 έως και την 14.06.2017, είχε διαπράξει συνολικά  είκοσι επτά  κλοπές  και τέσσερις  απόπειρες  κλοπών.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε από οικίες και χώρους εργασίας συνολικά το χρηματικό ποσό σχεδόν των 40.000 ευρώ, 1.000 δολάρια, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές  και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 70.000  ευρώ. 

Ο 20χρονος κρατείται σε Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης για ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook