Η αξιοποίηση ακινήτου που παραχωρήθηκε στον Δήμο Ιεράπετρας στην Τοπική Κοινότητα Μαλών τέθηκε στο επίκεντρο επίσκεψης που πραγματοποίησε στην περιοχή ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Γιώργο Τσακιράκη, τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Ιεράπετρας, Αρχιτέκτονα, κ. Κωστή Περβολαράκη και τον δωρητή του ακινήτου, κ. Μανώλη Μαράκη έγινε ενημέρωση για τις προτάσεις αξιοποίησης του κτιρίου προς όφελος πάντα, όπως αναφέρθηκε, της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε θερμά τον κ.  Μανώλη Μαράκη για την ευγενική δωρεά στον Δήμο Ιεράπετρας ενός σημαντικού κτιρίου, όπως ανέφερε,  για την περιοχή, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα για την καλύτερη αξιοποίησή του από τον Δήμο.

Όπως τόνισε « η πράξη του κ.  Μανώλη Μαράκη είναι άξια συγχαρητηρίων και ως Δήμος Ιεράπετρας τον ευχαριστούμε θερμά. Στην παρούσα φάση μέριμνά μας αποτελεί η εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών για την υλοποίηση βελτιωτικών παρεμβάσεων στον χώρο με στόχο να δημιουργηθεί ένα σημείο που θα υποστηρίζει ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτισμού στην περιοχή».   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook