Είναι οριστικό, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας από την Α1 επιστρέφει εκεί που ανήκει, αφού η ΚΟΕ έκανε δεκτό το αίτημα συμμετοχής του στη “μεγάλη” κατηγορία.

Εκεί όπου ο ΝΟΧ για πολλές δεκαετίες μεγαλούργησε αποτελώντας παράλληλα ένα μεγάλο “φυτώριο” σπουδαίων αθλητών με τους οποίους στελεχώθηκαν οι εθνικές ομάδες και μεγάλοι σύλλογοι της υδατοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως με επιστολή που απέστειλε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποδέχεται τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στην Α1 εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που μας γεμίζει με ικανοποίηση, η ιστορική, δε, θέση της ομάδας πόλο είναι κατά γενική ομολογία στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο έχει μια μακρά παράδοση με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες. Η απουσία της ανδρικής ομάδας από την Α1 όλα αυτά τα χρόνια οφειλόταν αποκλειστικά στην αδυναμία λειτουργίας της 50άρας πισίνας τους χειμερινούς μήνες. Ελπίζουμε, μάλιστα, πως εν όψει της νέας χρονιάς τα προβλήματα θα περιοριστούν στο ελάχιστο και η ομάδα θα αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκειας της σεζόν στο φυσικό της χώρο, που είναι το Κολυμβητήριο Χανίων.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η νέα ομάδα που θα πάρει μέρος μετά από 4 χρόνια απουσίας στην Α1 όσον αφορά το έμψυχο υλικό της.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook