Το 7o Chania Beach Party ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το πήχη των προσδοκιών. 

Τη Παρασκευή 4 Αυγούστου χιλιάδες επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου έδωσαν το πολυαναμενόμενο ραντεβού τους στην παραλία Απτερα, όπου είχε στηθεί μια υπερπαραγωγή.  

Αρχικά το stage άφησε άφωνους τους επισκέπτες, μιας και οι led κύβοι έκλεψαν τις εντυπώσεις που σε συνδυασμό με τον ενισχυμένο ήχο έδωσαν μια άλλη διάσταση στο party. Πρώτος στα decks o Dj Caneb με το Nicholas Vibes και το Billy Kay να ακολουθεί!

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήρθε από τους Warriors, με την παγκοσμίου φήμης Μαρία Μανουσάκη να ξεκινάει το set με ένα live violin intro με τα video να παίρνουν φωτιά.

Όταν ήρθε η ώρα για το Beach Fashion Show, οι επισκέπτες έζησαν ένα μοναδικό υπερθέαμα με τους Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανίκα, Ελενα Ασλάνη και τα μοντέλα της πόλης να διασχίζουν την πασαρέλα φορώντας επώνυμα brands της πόλης. Την ίδια στιγμή πίσω από τα decks έδιναν το ρυθμό οι Ολλανδοί Dan Clear & Mr Trueland. 

Η σκυτάλη παραδόθηκε στο νικητή του φετινού dj battle Deejay VGS από το Ηράκλειο που χάρισε τις πρώτες rnb & hip hop στιγμές στο κοινό του. 

Αμέσως μετά ήταν η στιγμή για την απογείωση από τα μαγικά χέρια του ιπτάμενου Ολλανδού Rob Lee. Με αστείρευτη ενέργεια και υπέροχες μουσικές έδωσε μια διαφορετική διάσταση στο party πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον αγαπημένο Κύπριο Dj Andrez P. Το party είχε ζωντανέψει για τα καλά και ο γνωστός Κύπριος δεν άφησε το κοινό του ούτε λεπτό να πάρει ανάσα. 

Η ώρα του διοργανωτή είχε μόλις φθάσει. Στις 3.00 και με χιλιάδες κόσμου να έχουν κατακλύσει το χώρο ο Andreasondecks έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από το καθένα. Ηταν η στιγμή που έγιναν όλοι ένα, απολαμβάνοντας το καλύτερο party των τελευταίων ετών. Όμως φυσικά είχε και συνέχεια…

Είχε φτάσει η ώρα για την πολυαναμενόμενη Ουκρανή Dj Christy Million. Με το μικρόφωνο στο χέρι, αστείρευτη ενέργεια και EDM μουσικές έδωσε ακόμα περισσότερη ένταση στο party, λίγο πριν παραδώσει τα ηνία στο καθηγητή Dj Maiko. Ο γερόλυκος της ξένης μουσικής στη Κρήτη παρέδωσε ένα ακόμα μάθημα δεξιοτήτων, διασκεδάζοντας το κοινό μέχρι την ανατολή του ήλιου.

Ηταν με διαφορά το καλύτερο Chania Beach Party μέχρι το επόμενο…

Chania Beach Party 2018 in progress!!! 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook