Στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πλάνου της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Κισσαμικός και τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά, με τη νέα ομάδα που θα εκπροσωπεί τα Χανιά στη Football League να έχει πλέον το όνομα ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός.

Ο νομικός συνεργάτης της ΠΑΕ Κισσαμικός Άρης Λυχναράς εξήγησε ότι λόγω ενός νέου άρθρου που προστέθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στον νόμο Κοντονή δεν ήταν εφικτό να γίνει η νέα ομάδα με όνομα ΑΟ Χανιά, αφού τα χρέη της ΠΑΕ αν δεν εξοφληθούν θα την “κυνηγάνε” για 10 χρόνια. Για τον λόγο αυτό όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά Ανδρέας Φυντικάκης υπήρξε η διάθεση για συνεργασία με τον Κισσαμικό.

Ο “ισχυρός άνδρας” της κισσαμίτικης ομάδας Αντώνης Ροκάκης τόνισε ότι οι δυο ομάδες είναι πλέον ένα, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, ούτε τα σήματα και ζήτησε τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Χανίων για μια ομάδα που θα έχει λαμπρό μέλλον. Ακόμα σημείωσε ότι θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους τόσο ο Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά όσο και ο Ερασιτέχνης Κισσαμικός και ότι στη φανέλα της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός θα μπει σε ένα σημείο και το σήμα του ΑΟΧ.

Τη συνεργασία αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες χαιρέτησαν ο βασικός χρηματοδότης του Ερασιτέχνη ΑΟΧ τα τελευταία χρόνια Μιχάλης Τζουγκαράκης και ο Μανώλης Κονταρός. Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντίνιδης, ενώ ανάμεσα στις τοποθετήσεις που έγιναν ήταν και αυτή του επίτιμου προέδρου του ΑΟΧ Νότη Ψυλλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook