Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Οι  μαθητές από τα Λύκεια της πόλης του Ρεθύμνου, αλλά και της ενδοχώρας, κέρδισαν μέσα από συστηματική και πολυετή προσπάθεια, την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένας στόχος και όνειρο ετών έγινε πλέον πραγματικότητα χαρίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους υποψηφίους, που τελικά δικαιώθηκαν για τους κόπους τους, μαζί με τους συνοδοιπόρους τους σε αυτό το ταξίδι, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, που τους προσέφεραν αμέριστη συμπαράσταση και πολύτιμη καθοδήγηση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και  νέους φοιτητές πλέον και πολλές ευχές για καλές και παραγωγικές  σπουδές. Για όσους τέλος, υποψηφίους το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, η απογοήτευση και τα αρνητικά συναισθήματα δεν πρέπει να τους καταβάλλουν. Με υπομονή, επιμονή και αξιοποίηση της φετινής εμπειρίας των Πανελληνίων μπορούν να πετύχουν στο μέλλον  τους στόχους τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook