O Δήμαρχος Χερσονήσου, με δήλωσή του, συγχαίρει τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που έδωσαν το δικό τους αγώνα, οπλισμένοι με προσδοκίες και  θέληση.  Η κατάκτηση μιας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι η επιβράβευση του αγώνα, της μεθοδικότητας και επιμέλειας που επέδειξαν  κερδίζοντας ένα σημαντικό προσωπικό στόχο: να πετύχουν  ένα καλύτερο μέλλον που ξεκινά πρωτίστως με την απόκτηση γνώσης.

Στους μαθητές  που δεν πέτυχαν σ΄ αυτή τη διαδικασία θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δεν σταματούν εδώ τα όνειρα τους, η επιτυχία στις   Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να τους  οδηγήσουν στην επιτυχία.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους.

Η επιτυχία αυτή είναι μια νότα αισιοδοξίας και δύναμης και  μας κάνει να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι γιατί ο τόπος μας επενδύει στις γνώσεις των νέων ανθρώπων και στις ιδέες που αναβλύζουν από την καλλιέργεια της ψυχής.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους επιτυχόντες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Γιάννης   Μαστοράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook