Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πίνακες με τα αποτελέσματα  των εισαγωγικών εξετάσεων σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων όπως αναρτήθηκαν στα σχολεία (πατώντας πάνω σε κάθε κατηγορία “κατεβαίνει” το αρχείο)

1 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 

1ο ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 10 2016

1 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 5051010_GEL10_2015

2 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 

2ο ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 10 2016

2 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 5051030_GEL10_2015

3 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 

3 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 10 2016

3 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 5051040_GEL10_2015

4  ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 

4 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 10 2016

4 ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 5051050_GEL10_2015

ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 

ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 10_2016

ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 5051009_GEL10_2015

ΓΕΛ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ 

ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ  

ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ 5052010_GEL10_2016

ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ 

ΓΕΛ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 

ΓΕΛ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5090080_GEL10_2016

ΓΕΛ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5090080_GEL10_2015

ΓΕΛ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ  

ΓΕΛ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ 5080015_GEL10_2016

ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ 

ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ 5054010_GEL10_2016

ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ 5054010_GEL10_2015

ΓΕΛ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 

ΓΕΛ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 5070100_GEL10_2016

ΓΕΛ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 5057010_GEL10_2015

ΓΕΛ Ν ΚΥΔΩΝΙΑΣ 

ΓΕΛ Ν ΚΥΔΩΝΙΑΣ 5062010_GEL10_2016

ΓΕΛ Ν ΚΥΔΩΝΙΑΣ 5062010_GEL10_2015

ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ 

ΓΕΛ ΣΟΥΔΑΣ 

ΓΕΛ ΣΟΥΔΑΣ 5061010_GEL10_2016

ΓΕΛ ΣΦΑΚΙΩΝ 

1 ΕΠΑΛ ΧΑΝΙΩΝ 

ΕΠΑΛ 1 ΧΑΝΙΩΝ 5040050_EPAL10_2016

2 ΕΠΑΛ ΧΑΝΙΩΝ 

ΕΠΑΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 

ΕΠΑΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 5040100_EPAL10_2016

ΕΠΑΛ ΒΡΥΣΩΝ 

ΕΠΑΛ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 

ΕΠΑΛ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5040080_EPAL10_2016

ΕΠΑΛ ΚΑΝΤΑΝΟΥ 

ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ 

ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ 5040090_2015

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧ ΘΕΡΙΣΟΥ 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΡΙΣΟΥ_5012017_GEL10_2016

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ 5070100_GEL10_2015

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΠΛΑΤΑΝΙΑ 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΑΝΙΩΝ 

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε επιτυχόντες Α.Ε.Ι. Τ.Ε.Ι.

Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και ευχές για καλή σταδιοδρομία απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

«Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων – αλλά και όλου του Νομού – για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Εύχομαι η νέα αυτή προοπτική ν’ αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, που με
κόπο και πολλές θυσίες στηρίξατε την προσπάθεια των παιδιών.

Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις εξετάσεις, τονίζοντας ότι η ζωή είναι μπροστά σας με νέες ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσετε».

Μήνυμα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων για τους επιτυχόντες 2017

Αγαπημένοι μας απόφοιτοι μαθητές! Ξεκινώντας την εμπειρία των Πανελλαδικών τον Ιούνιο, σας είχα πει: «Κυνηγήστε με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών.

Η κοινωνία μας, έχει ανάγκη από νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν το καλύτερο και το υψηλότερο, ατομικά και συλλογικά.»

Σήμερα που τα αποτελέσματα πλέον ανακοινώθηκαν, σας δηλώνω ότι συμμετέχω στη χαρά σας. Ένα ελπιδοφόρο και ταυτόχρονα όμορφο ξεκίνημα ανοίγεται πλέον μπροστά σας.

Στα φοιτητικά σας χρόνια θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και εφόδια που θα είναι ο οδηγός για να χτίσετε τη νέα Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

Με ανοιγμένα λοιπόν τα φτερά σας, πετάξτε ψηλά. Όσο πιο ψηλά μπορείτε. Ακόμα κι αν ο ουρανός μοιάζει να είναι γκρίζος και απειλητικός, μη φοβηθείτε. Μετά τα σύννεφα υπάρχει πάντα το φως. Μην το ξεχνάτε ποτέ!

Για όσους από εσάς αυτή τη χρονική στιγμή δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν είναι οριστική, η αποτυχία δεν είναιμοναδική. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.
Είμαστε όλοι περήφανοι για όλους σας!

Ανακοινώση ΟΝΝΕΔ Χανίων για τους επιτυχόντες των πανελληνίων

Η ΟΝΝΕΔ Χανίων συγχαίρει τους νεοεισαχθέντες Χανιώτες και Χανιώτισσες στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και αυτό που διάλεξαν να ακολουθήσουν να το πετύχουν και να το αγαπάνε. Τους καλωσορίζουμε λοιπόν στην φοιτητική ζωή, η οποία αποτελεί μια περίοδο από τα καλύτερα χρόνια του ανθρώπου. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα των κόπων των παιδιών, αλλά και των γονέων τους, και αυτή η καλύτερη ανταμοιβή. Εξάλλου τα αγαθά κοποις κτώνται. Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να τους πούμε πως η ζωή είναι ένας αγώνας, κι αν δεν πετύχεις κάτι με την πρώτη, υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες. Αυτή είναι η συμβουλή μας, η προσπάθεια μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι. Καλή δύναμη σε όλους τους νέους και πάντα να αριστεύουν

Συγχαρητήριο  μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη στους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, μετά την ανακοίνωση των φετινών βάσεων για την εισαγωγή  των μαθητών  μας , στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, στο συγχαρητήριο μήνυμα του αναφέρει τα παρακάτω:

«Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Πλατανιά αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Βέβαια και η ευθύνη της πολιτείας είναι μεγάλη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους αυριανούς  μας επιστήμονες , προκειμένου με τη σειρά τους και αυτοί να βοηθήσουν τη χώρα μας, να βγει από την παρατεταμένη κρίση.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στους μαθητές  σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία των παιδιών μας.
 Ειδικά  σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν τον παρόντα στόχο τους , θέλω να τους ενθαρρύνω  να συνεχίσουν την προσπάθεια τους ,καθώς είναι βέβαιο  ότι στην  διαδρομή τους θα υπάρξουν πολύ στόχοι  που θα πρέπει να επιτευχθούν και τους εύχομαι ολόψυχα να τους  πετύχουν 

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης  και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, θα ήθελαν να εκφράσουν από καρδιάς τα θερμά τους συγχαρητήρια στα Χανιωτάκια που κατάφεραν να κατακτήσουν μία θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η πατρίδα μας, η οποία διανύει μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο, χρειάζεται νέους, που με όπλο τη μόρφωσή τους, θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας. 

Παράλληλα, θα ήθελαν, στα παιδιά μας που δεν τα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να στείλουν το μήνυμα ότι το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε μάχες στη ζωή μας και να πιστεύουμε πώς «όταν χάνεται μια μάχη, δεν χάνεται ο πόλεμος». Να συνεχίσουν να αγωνίζονται, με στόχο την υλοποίηση των ονείρων τους. Είναι το ίδιο απαραίτητοι στην κοινωνία μας και στο ιδανικό αύριο που ονειρευόμαστε και θέλουμε να υλοποιήσουμε για τον τόπο μας. Κανένας δεν περισσεύει! Χρειαζόμαστε όλους τους νέους μας να μας γεμίζουν με την ορμή της νεότητάς τους, τη μαχητικότητα, την αισιοδοξία και τις νέες ιδέες τους, απαραίτητα συστατικά στους στόχους που έχουμε θέσει για τα Χανιά μας. 

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων εκφράζει στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά από τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων,  τα   συγχαρητήρια του για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τους εύχεται, καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Τα αποτελέσματα στο Νομό μας , απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας.

Συγχαρητήρια και στους γονείς που με τιε θυσίες τους και με την στήριξή τους βοήθησαν τα παιδιά τους στη επιτυχία.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.

Η μεγάλη και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι νέοι και οι νέες όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποτελεί ίσως το σημαντικότερο εφόδιο που θα συνοδεύει και θα οδηγεί στο μέλλον αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Όταν δεν σταματά η προσπάθεια και δεν χάνεται η προσήλωση, τότε μόνο επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι που θέτει ο καθένας.

Σύλλογος επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά “ο Ιάρδανος”

Ο Σύλλογος επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά “ο Ιάρδανος” συγχαίρει τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που έδωσαν το δικό τους αγώνα, οπλισμένοι με προσδοκίες και θέληση. 
Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους επιτυχόντες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.
Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ του συλλόγου 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook