Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις της. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενίσχυσης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην Έκθεση “Tour Natur 2017”, που πραγματοποιείται από τις 1-3 Σεπτεμβρίου 2017 στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Η έκθεση “Tour Natur” η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη και η σημαντικότερη στη Γερμανία,  προσελκύει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από τη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, αναρρίχηση, ιππασία, hiking, trekking, καγιάκ και με άλλες δραστηριότητες στη φύση.

Στη συγκεκριμένη έκθεση θα παρουσιασθούν 5000 ταξιδιωτικοί προορισμοί απ΄ όλο τον κόσμο από 275 εκθέτες. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Κρήτης που βρίσκεται στο Hall 6, stand E09 στο εκθεσιακό κέντρο του Düsseldorf, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ποικιλία των επιλογών από προϊόντα και υπηρεσίες αγροτουρισμού – τουρισμού υπαίθρου και εναλλακτικού τουρισμού που διαθέτει η Κρήτη και τη μοναδικότητα του φυσικού και πολιτιστικού της πλούτου. 

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook