Το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ ο Απόστολος Παπαστάμος.

Ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με χρόνο 2:06.66 κατέλαβε την 7η θέση στη σειρά του στα προκριματικά μένοντας εκτός ημιτελικών στα 200μ. μικτή ατομική.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Χωρίς να είναι το «καλό» του αγώνισμα ο Απόστολος Παπαστάμος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικά στα 200μ. μικτή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέλαβε την 7η θέση στη σειρά του με 2:06.66, με συνέπεια να βρεθεί στην 26η στη γενική κατάταξη.

Παρόλα αυτά, ο Παπαστάμος βρέθηκε αρκετά κοντά στο να αναδειχθεί μέσα στους 16 πρώτους, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό, καθώς εφόσον πετύχαινε επίδοση στα 2:05.16 θα τα είχε καταφέρει. Άλλωστε ο καλύτερός του χρόνος είναι το 2:05.05.

Από εκεί και πέρα, ο Παπαστάμος θα έχει την ευκαιρία να ξανακολυμπήσει την Κυριακή στα 400μ. μικτή, όπου υπάρχουν οι προσδοκίες για μία όσο το δυνατόν πιο καλή κούρσα, αρχικά στον προκριματικό ενώ τη Δευτέρα θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στα 200μ. ύπτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook