Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου αναφερόμενη στους δύο νέους : «Τα παιδιά αυτά ήταν και είναι πολύ αγαπημένα και ερωτευμένα!» 

Μια εβδομάδα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο των Κουνουπιδιανών έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης και την θυσία του 19χρονου Ιωάννη και της 20χρονης Στέλλας, η μητέρα του Γιάννη,  σε ένα συγκλονιστικό κείμενο αναφέρεται στα δύο παιδιά και ευχαριστεί τους απλούς πολίτες που στάθηκαν δίπλα της.

Το κείμενο της μητέρας του 19χρονου αναρτήθηκε σε απάντηση ανάρτησης στην σελίδα της κας Μαρίνας Παπαμανωλιουδάκη , η οποία – όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr – είχε την πρωτοβουλία καμπάνιας για την αλλαγή της συμπεριφοράς των οδηγών στον δρόμο – καρμανιόλα των Κουνουπιδιανών και για την λήψη μέτρων ασφαλείας από τους αρμόδιους φορείς.

Διαβάστε το κείμενο της χαροκαμένης μητέρας:

Αγαπημένη μου Μαρίνα, είμαι η μητέρα του Γιάννη . Παίρνω το θάρρος να σε αισθάνομαι τόσο κοντά μου γιατί δείχνεις τέτοια μεγαλοψυχία γι α τα παιδιά μου τούτες τις τόσο δύσκολες ώρες που περνώ. Είμαι από την Αθήνα όπως θα έχεις μάθει και εκεί σε εσάς την πολυαγαπημένη μας Κρήτη τα 2 παιδιά μου έγιναν ήρωες! 

Ο Γιάννης μου ένα χαμογελαστό, κοινωνικό, ζωντανό, καλό παλληκάρι πέρυσι πέρασε στο πανεπιστήμιο που επιθυμούσε και ήμασταν τόσο χαρούμενοι και δικαιωμένοι για τους κόπους τόσων ετών. Αγάπησε την όμορφη, γλυκιά Στελλίτσα μας που φιλοξενούσατε για να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο σας εκεί στην Κρήτη και αγάπησε όλους σας!

Ερχόταν κάθε λίγο που του επιτρεπόταν από τη σχολή του για να βρίσκεται κοντά στο άλλο μου παιδί τη Στέλλα (γιατί  για μένα ήταν και είναι παιδί μου ότι αγαπάει ο Γιάννης μου). Τα παιδιά αυτά ήταν και είναι πολύ αγαπημένα και ερωτευμένα! 

Για κάποιο λόγο που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αυτές οι όμορφες ζωές έφυγαν….

Δεν θα μιλήσω για τον πόνο που βιώνει μια μάνα χάνοντας τα αγγελούδια της, θα ήθελα να πω  ότι η Ελλάδα μας έχει πολιτισμό, έχει αξιοπρέπεια, έχει παιδεία!  

Από τους απλούς ανθρώπους που βρήκα εκεί σε εσάς όταν κατέβηκα να πάρω το παιδί μου τον Γιάννη μου! Πόση μεγάλη αγκαλιά βρήκα Θεέ μου πάνω στη τόση δυστυχία μου! Και σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Εσένα Μαρίνα μου!! Που δεν σε ήξερα και σε γνώρισα στον μεγάλο μου πόνο. Σε ευχαριστώ που μέσα από τη θυσία των παιδιών μου μπόρεσες να φωνάξεις με τον μοναδικό σου τρόπο η Στέλλα και ο Γιάννης θα είναι αναμμένοι σηματοδότες έξω από το Πολυτεχνείο.

Η Στέλλα και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε κάθε Έλληνα πολίτη ότι χρειαζόμαστε παιδεία στα σχολεία μας, νέο μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς γιατί ο τόπος μας δεν χωράει άλλα θύματα τροχαίων.

Γλυκιά μου Μαρίνα πόση μεγαλοψυχία μέσα σου υπάρχει!!


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook