Συναντήσεις με τοπικούς φορείς για την οργάνωση του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου – Ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

Την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 , αντιπροσωπεία του Εθνικού Τμήματος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τον Αναπληρωτή γεν. γραμματέα και  αρμόδιο Διεθνών σχέσεων κ. Κυριάκο Κάρκαλη, και τον ταμία του Εθνικού Τμήματος κ Μανόλη Ζαχαριουδάκη με τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνο Φραγκάκη, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη και τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να ενημερωθούν οι φορείς για την διεξαγωγή του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο από 09-13 Μαΐου 2018.Κατά την διάρκεια των συναντήσεων ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τόσο τον Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου όσο και τον Δήμαρχο του Αγίου Νικολάου για τις δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Το απόγευμα της ιδίας, αντιπροσωπία του Ε.Τ. με τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου MIRAMARE κο. Πελεκανάκη Γεώργιο προκειμένου υπογραφθούν τα συμφωνητικά για το Πανελλήνιο συνέδριο.

Οι συναντήσεις και με άλλους φορείς θα συνεχιστούν από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με μοναδικό στόχο την επίτευξη του εν θέματι συνεδρίου. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου και τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου για την βοήθεια που υποσχέθηκαν ότι θα παράσχουν στην ένωση μας προκειμένου να επιτευχθεί ο προαναφερόμενος στόχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook