Πολύ σοβαρή ζημιά στο μάτι προκάλεσε ένας νεαρός που επιτέθηκε με αντικείμενο σε ένα 29χρονο

Άγριος διαπληκτισμός σημειώθηκε στο δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 29χρονος φέρεται να δέχτηκε άγρια επίθεση από ένα νεαρό άτομο, που κρατούσε αντικείμενο στο χέρι του.
Το χτύπημα ο άτυχος άνδρας το δέχτηκε στο μάτι με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά, με τον ίδιο να οδηγείται στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Μετά το περιστατικό ακολούθησε η προσαγωγή τεσσάρων ατόμων ενώ ο λόγος του καβγά φέρεται να είναι οικογενειακές διαφορές.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία για το περιστατικό

Συνελήφθησαν, χθες (25.08.2017) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 18, 46, 48 και 49 ετών, κατηγορούμενοι  για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης, απειλής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανηλίκου, για σωματικές βλάβες που προκάλεσε σε 29χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, ύστερα από φραστικό επεισόδιο που είχε ο 29χρονος με τους συλληφθέντες, ο ανήλικος κατηγορείται ότι με τη χρήση αντικειμένου τραυμάτισε τον 29χρονο προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook