Ο Πλατανιάς μάλλον πως… έμεινε στην εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο δεύτερο σερί ματς στα Περιβόλια, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να τον υποχρεώσει σε εντός έδρας ήττα με 2-0.

Από νωρίς… στράβωσε το παιχνίδι για τον Πλατανιά, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ με το όμορφο γκολ από τον Μπρίτο που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε με δυνατό σουτ. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 25’ από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των παικτών της Ξάνθης τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Γέντρισεκ που σκόραρε για το 0-2. Στο 38’ η Ξάνθη “άγγιξε” το 0-3 με τον Γέντρισκε και ένα λεπτό μετά ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 1-2, αλλά ο Κοροβέσης “νικήθηκε” από τον Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς προσπάθησε με μακρινά σουτ να απειλήσει τους φιλοξενούμενους αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ζίβκοβιτς δήλωσε «παρών». Από την άλλη οι Ακρίτες πλησίασαν στο 0-3 με τον Ντε Λούκας στο 50’.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε στα Περιβόλια χειροκρότησε τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου και προσπάθησε να τους “ωθήσει” στο γκολ.

Στο 64’ υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι σε κεφαλιά του Γκρζέλτσακ με την μπάλα να βρίσκει στον αγκώνα του Φλίσκα.

Οι φάσεις του αγώνα
14’ Σύρτη σέντρα του Στάθη στον επερχόμενο Αγγελόπουλο, το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς.
18’ ΓΚΟΛ: Ο Μπρίτο πέρασε στο “σπριντ” τους παίκτες του Πλατανιά, “πάτησε” περιοχή και με δυνατό σουτ “νίκησε” τον Ομπερχάουζερ (0-1).
19’ Σουτ του Ενσικουλού πολύ έξω από την εστία η μπάλα.
25’ Ατομική προσπάθεια του Κίκε και σουτ που μπλοκάρει σταθερά ο Ομπερχάουζερ.
25’ ΓΚΟΛ: Ο Λουσέρο πασάρει στον Ντε Λούκας, που με “τακουνάκι” ανοίγει στον Κασάδο, ο οποίος βγάζει τη σέντρα και ο Γέντρισεκ με πλασέ στην κίνηση κάνει το 0-2.
29’ Σουτ του Κοροβέση αρκετά έξω από την εστία η μπάλα.
33’ Σουτ του Γέντρισεκ ψηλά άουτ η μπάλα.
34’ Ο Γκρζέλτσακ προσπαθεί να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλοκάρει.
38’ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Από μπαλιά του Ντε Λούκας ο Λουσέρο στρώνει την μπάλα με το κεφάλι στον Γέντρισεκ το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Ομπερχάουζερ.
39’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Από σέντρα του Βάντερσον ο Γκρζέλτσακ παίρνει την κεφαλιά και ο Κοροβέσης από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει αφού το σουτ του αποκρούεται από τον Ζίβκοβιτς.
46’ Σέντρα του Ντεβέσα κεφαλιά του Ντικαμονά άουτ.
50’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, από σέντρα του Κασάδο ο Ντε Λούκας από κοντά παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα εκτός εστίας.
74’ Ο Κορβέσης πάσαρε στον Γκρζέλτσακ το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.
90+1’ Σουτ του Κοροβέση μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Λάμπρου-Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Καμαρά (4’),  Ντικαμονά (40’), Κασάδο (56’), Κίκε (59’), Ντε Λούκας (61’), Κοροβέσης (75’), Μεχία (78’), Μπούντνικ (90+4′)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (31’ Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος (63’ Μπούντνικ), Ντεβέσα (77’ Πατράλης), Ενσικουλού, Κοροβέσης, Γκρζέλτσακ.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μπρίτο (83’ Κάστρο), Κίκε (60’ λ.τρ. Τριάδης), Γέντρισεκ (75’ Μεχία).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook