Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 35χρονος, ενέχεται σε δύο ληστείες και σε δύο απόπειρες ληστείας σε υποκαταστήματα τραπεζών στις περιοχές της Ανάληψης και της Καλαμαριάς που έλαβαν χώρα στις 19 Ιουλίου και στις 18 Αυγούστου 2017.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ενώ ταυτοποιήθηκε ως δράστης και εντοπίστηκε ένας 35χρονος εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, ο 35χρονος εισήλθε στα υποκαταστήματα τραπεζών έχοντας στην κατοχή του αντίγραφο πιστολιού και τσεκούρι, κατά περίπτωση, και αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των 8.820 ευρώ. 

Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε χτες τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Καλαμαριάς. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: ένα πιστό αντίγραφο πιστολιού, ένα τσεκούρι, μια κουκούλα τύπου full face, μία μάσκα προσώπου, τρία τεμάχια ελαστικών γαντιών τα οποία χρησιμοποιούσε κατά περίπτωση για τη διάπραξη των ληστειών και το χρηματικό ποσό των 3.420 ευρώ.

Επιπλέον κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook