Έχει καταδικαστεί σε ισόβια για το θάνατο δυο ασθενών του. Αλλά φαίνεται πως δεν ήταν οι μοναδικοί που είχε προκαλέσει ο Νιλς Χέγκελ.

Η φρίκη επιστρέφει στην γερμανική κοινή γνώμη. Η υπόθεση του νοσηλευτή που σκότωνε ασθενής του επανέρχεται στη δημοσιότητα καθώς στοιχεία δείχνουν ότι ο Νιλς Χέγκελ μπορεί να ευθύνεται για τους θανάτους δεκάδων ασθενών!

Ο 40χρονος Χέγκελ καταδικάστηκε σε ισόβια το Φεβρουάριο 2015 για το θάνατο δυο ασθενών του στο νοσοκομείο του Ντέλμενχορστ, κοντά στη Βρέμη, στη βόρεια Γερμανία.

Τώρα όμως, η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή από δεκάδες άλλους ασθενείς. Ήδη, γίνονται εκταφές και εξετάζονται σοροί.

Μέχρι στιγμής, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, οι αρχές έχουν βρει στοιχεία για 84 δολοφονίες. Και θεωρείται πως γι’ αυτές ευθύνεται ο Χέγκελ!

Οι αρχές εξετάζουν επίσης έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό θανάτων ασθενών και στο νοσοκομείο του Όλντενμπεργκ. Εκεί, εργαζόταν ο Χέγκελ πριν πάει στο Ντέλμενχορστ.

Η αστυνομία πιστεύει ότι στο Όλντενμπεργκ, ο 40χρονος σκότωσε τουλάχιστον έξι ασθενείς κάνοντάς τους ενέσεις με φάρμακα για την καρδιά ή με τοξικές δόσεις καλίου.

Τον Ιούνιο 2016 οι ερευνητές είχαν τεκμηριώσει την ευθύνη του νοσηλευτή σε 33 θανάτους ασθενών σε πολλά ιδρύματα θεραπείας στα οποία εργαζόταν.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο 40χρονος νοσηλευτής είχε παραδεχτεί πως προκάλεσε καρδιακή ανακοπή σε 90 ασθενείς. Από αυτούς, οι 30 πέθαναν. Είπε στο δικαστήριο ότι απολάμβανε το αίσθημα πως έσωζε τη ζωή κάποιου.

Τώρα, εξετάζονται ιατρικοί φάκελοι πολλών ασθενών που πέθαναν στα νοσοκομεία όπου εργάστηκε ο Χέγκελ.

Αν επιβεβαιωθεί ότι ο Χέγκελ ευθύνεται για 84 θανάτους ασθενών του, θα γίνει ο χειρότερος serial killer στην ιστορία της Γερμανίας.

 

newsit.gr
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook