Στη 12η θέση στον κόσμο στα 400μ. μικτή ατομική βρέθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος, που για λίγο δεν μπόρεσε να βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ.

Ο νεαρός κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή του στα 200μ. ύπτιο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μια ανάσα από τη συμμετοχή του στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική βρέθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον μεγαλύτερο τελικό της μέχρι τώρα καριέρας του για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού σημείωσε χρόνο 4:23.74 στον προκριματικό, τη στιγμή που ο 8ος ταχύτερος χρόνος προέκυψε να γίνεται από τον Αργεντινό, Σαντιάγκο Μπεργκλιάφα με 4:23.02. Σίγουρα, εφόσον ο Παπαστάμος είχε καταφέρει να κολυμπήσει κοντά στο ατομικό του ρεκόρ που είναι 4:21.89 θα ήταν ανάμεσα στους συμμετέχοντες στον τελικό, μιας και δεν υπάρχει ημιτελικός.

Ο Παπαστάμος, στον οποίο σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά του, τερμάτισε στην 12η θέση ανάμεσα σε 34 αθλητές. Οσον αφορά την καλύτερη επίδοση, αυτή ανήκει στον Αμερικανό, Κίραν Σμιθ με 4:20.46.

Να σημειωθεί ότι ο Παπαστάμος απομένει να αγωνιστεί ακόμη στα 200μ. ύπτιο, κάτι που είναι προγραμματισμένο να συμβεί τη Δευτέρα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η επιστροφή του στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook