Η ειδική εφαρμογή του προγράμματος "ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί", για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, έχει ήδη ανοίξει. Δείτε πότε λήγει η προθεσμία.

Η ΕΕΤΑΑ μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάρτησης των αποτελεσμάτων, άνοιξε την εφαρμογή για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από τους ωφελούμενους του voucher των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2017 – 2018. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα της «ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί». 

Η προθεσμία του ερωτηματολογίου

Οι οφελούμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» έως 05.09.2017 (με την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) και να προσκομίσουν στην δομή τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή.

Οι διευκρινίσεις

Προσοχή! Αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για το πρόγραμμα της «ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί». Έτσι δεν θα ενεργοποιείται η αξία τοποθέτησης «voucher».

Σε καμία περίπτωση η μητέρα δεν πρέπει να αποκρύπτει την κατάσταση της υγείας του παιδιού της. Δεν πρέπει να δημιουργείται πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της Δομής.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook