Μανώλης Σάλιακας και Αλντίτ Τόλι αναχώρησαν μετά το τέλος φιλικής αναμέτρησης του Κισσαμικού με την ΑΕΜ για να ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες Ελπίδων της Ελλάδας και της Αλβανίας, αντίστοιχα.

Αμφότεροι έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η ενημέρωση του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕ Μυλοποτάμου οι Μανώλης Σάλιακας και Αρντίτ Τόλι αναχώρησαν για να ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες Κ21 Ελλάδας και Αλβανίας, αντίστοιχα.

Ο Σάλιακας, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού στο φιλικό ματς του Ρεθύμνου, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία (01/09, εκτός) και Μολδαβία (04/09, εντός) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτά είναι τα πρώτα ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας, που συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης με αντιπάλους ακόμη το Σαν Μαρίνο, την Κροατία και την Τσεχία.

Όσον αφορά τον Τόλι έπαιξε βασικός τον Ιούνιο στην πρεμιέρα της Εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας με την Εσθονία (0-0) για τον 2ο όμιλο και κλήθηκε στην αποστολή και για τα παιχνίδια με Βόρεια Ιρλανδία (31/08, εκτός) και Ισλανδία (04/09, εκτός).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook