Για μια μοναδική συναυλία, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, θα βρεθεί , στη 1 Σεπτεμβρίου, η ΜΟΝΙΚΑ.

Mετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου της δίσκου, η Monika επιστρέφει με την ολοκαίνουργια δουλειά της. Και μετά τις πολλαπλές sold out εμφανίσεις της ανα την Ελλάδα, μας επισκέπτεται στην πρώτη μεγάλη της συναυλία στα Χανιά, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Η νεαρή τραγουδοποιός, που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν δύο χρόνια με το άλμπουμ της Avatar, θα παρουσιάσει τα πολυαναμενόμενα, νέα τραγούδια της από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”, αλλά και τις ήδη αγαπημένες δημιουργίες της από το ντεμπούτο της , σε μια μαγευτική βραδιά.

Στη σκηνή θα τη συνοδεύσει η 9 μελής μπάντα της σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη, παγκόσμια, ποπ σκηνή.

Το “Exit”, ο διάδοχος του “Avatar”, μάλλον αποδεικνύει με τον πιο κατάλληλο τρόπο ότι η Monika ήρθε για να μείνει για πάντα, καθώς καταφέρνει αριστοτεχνικά να ξεπεράσει το σκόπελο του «δύσκολου» δεύτερου άλμπουμ. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Archangel Music.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ ενώ τη διοργάνωση έχει αναλάβει η «Εφημερίδα της Πόλης».

Είσοδος : Προπώληση : 12 ευρώ / στην είσοδο: 15 ευρώ