Για τη συνεργασία με τον ΑΟ Χανιά, την πρόοδο της προετοιμασίας, τη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι για περίπου δύο εβδομάδες και για το αν ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας μίλησε ο Γιώργος Πετράκης.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της ανοικτής προπόνησης της Δευτέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο στοιχείο που αποκομίσαμε από αυτές τις μέρες επειδή είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ότι καταφέραμε και ήμασταν πάρα πολύ χρόνο μαζί. Δουλέψαμε αρκετά καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Είχαν διάθεση. Όπως και να ‘χει αυτή η περίοδος είναι αρκετά σκληρή, αλλά αυτό που μου μένει είναι ότι πραγματικά κερδίσαμε πράγματα αυτό τον καιρό. Το ίδιο φαίνεται και σε κάποιους αγώνες που έχουμε παίξει, ότι βγάζουμε στοιχεία. Νομίζω ότι τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για μας».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ή θα γίνουν κι άλλες κινήσεις: «Κατά μεγάλο ποσοστό θέλουμε να κινηθούμε για έναν ή δύο ακόμα παίκτες, αλλά θα είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή διότι θέλουμε να είναι κάτι αρκετά καλό για την ομάδα μας».

Για τη διάθεση των παικτών στο Καρπενήσι και την έλλειψη τραυματισμών: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς διότι αυτή η περίοδος ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τραυματισμό. Είμαστε όμως σε πολύ καλό επίπεδο και  με τους συνεργάτες μου. Πραγματικά, νομίζω ότι γίνεται μια πολύ σημαντική και αξιόλογη δουλειά. Το κρατάμε αυτό και το ίδιο θέλουμε να είμαστε και στη συνέχεια».

Για τη συνεργασία με τον ΑΟ Χανιά και την ώθηση που αναμένεται να δώσει ο κόσμος: «Η δική μου γνώμη είναι ότι δύο αρκετά μεγάλες ομάδες, κάθε μία για τον δικό της λόγο και τρόπο, ο ΑΟΧ με την ιστορία του και ο Κισσαμικός με αυτά που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια, όλη αυτή η δόμηση που πάει να συμβεί για τον Νομό Χανίων θα είναι κάτι πολύ αξιόλογο. Αρκεί πραγματικά να μην υπάρξουν δεύτερες σκέψεις πίσω από αυτό, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά. Εμάς όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι με αυτό που έχει γίνει τώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να “καλλιεργήσουμε” σε όλους, στους εαυτούς μας, στους παίκτες και τους γύρω μας ότι πλέον εκπροσωπούμε ένα μεγάλο Νομό από την πλευρά μας σαν ομάδα, που αυτό πραγματικά μπορεί να μας δώσει πολλά κίνητρα για τη συνέχεια και για το πρωτάθλημα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook