Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης ανακοινώνει στα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017, στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο).

Τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου (εταιρείες προσωπικές, κεφαλαιουχικές, συνεταιρισμοί) και τα υποκαταστήματα επιχειρήσεων που εδρεύουν σε άλλο Νομό ή αλλοδαπών επιχειρήσεων, καλούνται να υποβάλουν στην εκλογική επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14.30 μ.μ.. Η εξουσιοδότηση των εκπροσώπων γίνεται σε ειδικό έντυπο που έχει συντάξει η Εκλογική Επιτροπή. 

Κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.eber.gr ), από τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν το τμήμα κατάταξής τους. 

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου εφόσον: α) έχουν εγγραφεί στα μητρώα του μέχρι και 12 Δεκεμβρίου 2016 και β) τα Νομικά πρόσωπα, έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και του έτους 2016, τα φυσικά πρόσωπα, έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και του έτους 2016, το αργότερο μέχρι και 2 Νοεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου. 

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τηλ. 28310 22214.-

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook