Η οικογένεια έλαβε επιστολή στην οποία φαίνεται ο γραφικός χαρακτήρας του απαχθέντος

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς” και του Θ. Περβολαράκη, πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια του απαχθέντος, έλαβε επιστολή από τον Λεμπιδάκη στην οποία έχει αναγνωριστεί ο γραφικός του χαρακτήρας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόκειται για ένα κείμενο λίγων γραμμών στον οποίο διακρίνεται ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία κάτι που αναπτερώνει τις ελπίδες για το γεγονός ότι εδώ και 5 μήνες απαχθείς Μιχάλης Λεμπιδάκης βρίσκεται εν ζωή.

Στα χέρια του ίδιου του Μιχάλη Λεμπιδάκη είναι πλέον η τύχη του

Εντωμεταξύ, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News» ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ, που έχει πλήρη εικόνα των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση του Κρητικού επιχειρηματία, δηλώνει:

«Είναι πλέον στο χέρι του ίδιου του θύματος να πείσει τους απαγωγείς του ότι πράγματι δεν υπάρχει το τεράστιο ποσό που ζητούν ως λύτρα για την απελευθέρωσή του. Είναι μαζί τους πέντε μήνες και πλέον είναι βέβαιο ότι και οι δράστες ξέρουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν. Ελπίζουμε να τους πείσει δίνοντάς τους όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις ότι η οικογένειά του είναι αδύνατον να βρει 50 εκατ. ευρώ».

«Εσείς μαζέψτε τα λεφτά, εμείς δεν βιαζόμαστε»

Σύμφωνα με τους επικεφαλής αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι απαγωγείς είχαν προετοιμαστεί για πολύ μακρά περίοδο κράτησης του θύματός τους, κάτι που είχαν υπονοήσει σε μήνυμά τους προς την οικογένεια Λεμπιδάκη όπου ανέφεραν: «εσείς μαζέψτε τα λεφτά, εμείς δεν βιαζόμαστε». Κατά δεύτερον, οι απαγωγείς ήθελαν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, αδιαφορώντας για την καθυστέρηση καταβολής των λύτρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook