Ένας 33χρονος Πακιστανός συνελήφθη για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και  πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα  Ηρακλείου. Στα κρατητήρια οδηγήθηκε και 20χρονος Πακιστανός για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα  Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκη», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο (2) αλλοδαποί  υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 20 και 33 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (28.08.2017), το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 33χρονος διότι προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου και συνοδεύοντας τον 20χρονο επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά  έγγραφα  Αρχών  Πακιστάν, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο του από την χώρα, προκειμένου  να αναχωρήσουν από κοινού για Ισπανία.

Τα πλαστά έγγραφα  κατασχέθηκαν, ενώ  οι συλληφθέντες με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.