Σε εργασίες συντηρήσεων και ελαιοχρωματισμών στα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας προχωρούν την τρέχουσα περίοδο οι Σχολικές Επιτροπές και ο Δήμος Ιεράπετρας.

Μετά  τον προγραμματισμό βάσει των υπαρχουσών αναγκών η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προγραμματίζουν εργασίες μονώσεων, ελαιοχρωματισμών και  συντηρήσεων, καλύπτοντας έτσι καταγεγραμμένες ανάγκες των σχολικών κτιρίων.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για ασφαλή και λειτουργικά σχολεία, παρόλες τις δυσκολίες που δημιουργούνται από συνεχείς αλλαγές στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου πρόκειται να διαθέσουν ποσό της τάξεως των 200 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι υπάρχουσες ανάγκες και να γίνουν οι αναγκαίες συντηρήσεις.

Η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών και άμεσης κάλυψης των όποιων αναγκών επισημάνθηκε κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνου Λουτσέτη, της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη και του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Ηλία Νταραρά.

Όπως τονίστηκε κατά το προηγούμενο σχολικό έτος πραγματοποιήθηκαν αρκετές παρεμβάσεις και προμήθειες στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ιεράπετρας, κάτι που πρόκειται να συνεχιστεί και τη νέα σχολική χρονιά με στόχο οι σχολικές μονάδες να διαθέτουν τις υποδομές και τον απαιτούμενο εξοπλισμό που θα υποστηρίζει τις λειτουργικές τους ανάγκες.  Οι διαδικασίες πρόκειται άμεσα να ολοκληρωθούν, όπως ανέφεραν, με σκοπό να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν σύντομα οι προγραμματισμένες εργασίες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook